Pellet partioivat Pirkanmaalla pelastaen pulasta

Lauantai-iltana 16.1. klovnien komppania marssi Tampereen kaduilla yrittäen tehdä niistä turvallisemmat ja hupaisammat kaikelle kansalle. “Loldiers of Odin” -pellepartio pomppi, ryömi, leikki, lauloi ja loikki keskustan poikki näyttäen esimerkillisellä käytöksellään mallia muille kaduntallaajille. Samaan aikaan kaupungilla näkyi toisenkin partioivan kerhon jäseniä. Lisäksi siellä nähtiin palelevia puluja, ripeä rusakko, päihtyneitä paariinmenijöitä ja routaisia rotvalleja. Ja kivoja koiria.

– Kuulimme huhua, että kaduilla partiointi on trendikästä ja ihan kaikkien ihmisten ja eläinten parhaaksi, joten mekin kokosimme omat kompastelevat valiojoukkomme. Kuperkeikkojen lomassa ymmärsimme kuitenkin, että meille vain nauretaan, kerhon pääsihteerin alivara-apulainen Klaara Klovni toteaa. Klovnin mukaan kerho yritti silti pelastaa monta neitoa pulasta. – Mutta neidot eivät jostain syystä arvostaneet sankaritekojamme, ihmettelee Klaara.

– Ehkä odin ehkä en, mitä väliä sen, kunhan nää siivet vaan kantaa, komppaa vieressä Matti-klovni.

“Loldiers of Odin -pellepartio” ei ole

– curling-joukkue

– huippututkimusyksikkö

– mädättäjiä (mutta olemme idättäjiä)

– kansallispelleistejä.

Sen sijaan olemme poliisin punaiset nenät ja valtavat korvat, ja täytämme poliisin saappaat liikavarpaillamme. Lukumäärämme on nolla (0) viiva (–) sata (100). Harrastamme yhdessä hiljaista lenkkeilyä ja keppihevosilla ratsastamista. Lempivärejämme ovat pinkki, oranssi, sininen, pinkki ja vihreä, mutta hauskuutamme kaikkia väriin katsomatta. Toisen kaupungilla tavatun partion tapaan pidämme myös valkoisista asioista, kuten lumesta, valkokaulustyöntekijöistä, valkovuokoista, valkohaista, valkuaisista, a4-paperista (myös muut koot ok), maitovalaista ja vaniljajäätelöstä.

Tulemme paikalle pyytämättä ja yllätyksenä – “Loldiers of Odin ” on vaaraksi kaikelle synkkyydelle!

 

Loldiers of Odin

loldiersofodin@gmail.com

Facebookissa

loo2016-4762IMG_0070

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s