Pellepartion paluu: Suut auki! – Return of the Clown Patrol: Open your mouths!

In inglish bilou!

Loldiers of Odin -pellepartio palasi Tampereen kaduille 23.1. lauantaina. Partion taskulamppukulkue marssi koirankurissa ja kissannuhteessa intergalaktisen rauhan, lapsenmielisyyden, avosuisuuden ja -mielisyyden sekä värikkäämmän linnunradan puolesta.

– Huomasimme, että kaupungilla liikkui soihtukulkue. Meitä alkoi kovasti suruttaa, kun heillä oli vain valkoisia soihtuja ja kovin vakavat naamat. Päätimme kantaa kortemme yhteiseen kekoon ja valaista kaupungin katuja sateenkaaren värein ja iloisin ilmein, summaa tapahtumien taustaa Kaino “Harhaanjohdettu Lukiolaistyttö” Kattilanpää.

Klovnikomppania kestitsi kansaa karamelleilla kehottaen kaikuvasti: “Suut auki!” Karkkimassan massamuutto manselaisten mahoihin on pelkästään hyvä homma ja kaikkien muidenkin galaksien asukkaille sallittua! Ja kun suun on kerran avannut, sen voi pitää rohkeasti auki ja antaa rajattoman rauhan ja rakkauden riimien raikua.

– Intergalaktinen rauha tarkoittaa rauhaa kaikille ihmisille ja eläimille. Siis ihan kaikkien rauhaa: naisrauhaa, yksisarvisrauhaa, pienten vihreiden miesten rauhaa, ameebarauhaa, kakkiaisrauhaa ja kaikenkirjavaa keijukaisrauhaa, selventää Pelle Svans-Lösönen ja karauttaa keppihevosella kohti Mikä-Mikä Maata.

Taskulamppukulkue törmäsi kadunkulmassa sinisten pellejen porukkaan, joiden hirmu hienoja piipaa-autoja jäätiin ihailemaan pidemmäksi aikaa. Klovnien laululeikit keskeytyivät yllättäen, kun sinipellet poimivat kaksi punanenää ilahduttamaan betoninharmaata poliisiasemaa. – Täytyy todeta, että he rakastavat meitä kovasti. Sinipellejen rakkaus on rajunlaista, mutta rakkaudesta se hevonenkin potkii! Svans-Lösönen myhäilee.

Maapalloisten meedioiden myllerryksestä huolimatta pellet jatkavat kotikulmien koluamista.

– Kurkistelemme koko ajan lähimmän nurkan takaa. Ympäri käydään, yhteen tullaan! Kattilanpää kajauttaa.

Loldiers of Odin

Kymysykset: loldiersofodin@gmail.com

Valokuvat vapaita vohkittaviksi: http://imgur.com/a/PwMPv

Myös fideota luvassa!

*

Loldiers of Odin clown patrol returned to the streets of Tampere on Saturday 23rd of January. Patrol´s flashlight cavalcade marched in line and out of order for the childminded, open-mouthed and open-minded, for intergalactic peace and an all-around more colourful Milky way.

– We noticed a patrol with torches walking around town. We got plenty sad that they only had white torches and very serious faces. So we decided to contribute to the common good and light up the city with all the colours of the rainbow, and happy faces, sums up Kaino “Misled High school Girl” Kattilanpää.

The clown company served sweets for bystanders, hollering “Open mouths!” Influx of masses of candy into the tummies in Tampere is great, and tremendously recommendable for folks of galaxies farther away too. And once you have opened your mouth, you can courageously keep it open and let the rhymes of peace and love flow without borders.

– Intergalactic peace means peace for all humans and animals alike. Peace for everybody: women, unicorns, little green men, amoebas and fairies of all colours, clarifies Pelle Svans-Lösönen and heads to Neverland on the hobby horse.

At a street corner, the cavalcade came across a group of blue clowns whose mighty fine panda cars with flashy lights they stopped to admire for a good while. The cavalcade´s singing and playing came to a sudden stop when the blue clowns picked up two red noses to brighten up their concrete grey police station. – Have to say, the blue clowns are quite fond of us. Tough love it is, but the course of true love never runs smoothly, Svans-Lösönen chuckles.

Despite all the earthlings’ media attention the clowns will keep clowning around the neighborhood.

– We´re always peeking around the corner. We both go around and come around! Kattilanpää declares.

Loldiers of Odin
Questions: loldiersofodin@gmail.com
Free photos, no need to nick: http://imgur.com/a/PwMPv
Fine fideos also on the way!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s