Pellet kysyy: missä on äären pää?

Jotkut äärimmäisen tolkulliset kultaisen keskitien ihmiset ovat ajatelleet, että pelleily on ääripäiden toimintaa. Lieneekö kyse maailman ääristä? Pellet kun ovat saapuneet kaikista äärettömän kaukaisista galakseista tämän Linnunradan äärilaidan pikkuiselle planeetalle.

Ja kenenköhän päistä tässä oikein puhutaan? Pellen pää on ainakin hartioissa kiinni, eikä pompi pitkin poikin katuja ja tiedon valtaväyliä hävyttömyyksiä huudellen. Eihän tässä ole päätä eikä häntää. Pitäisi eduskunnassa olla semmoinen ääripääministeri, joka tekisi ääripäätöksiä vaikkapa pöydän ääressä. Pellet voisivat tällöin keskittyä olemaan äärimmäisen rakastettavia nuivuuden nurinkääntelijöitä, nyrpeyden nujertajia ja näennäisten naisasianajajain näpäyttäjiä!

Joku on epäillyt pellejen liikkuvan vain vasemmalla, mutta se ei ole totta. Pellet liikkuvat vasemmalla, oikealla, ylhäällä, alhaalla, sivulla, siksakkia ja takaperin! Kauheasti meille yritetään tyrkyttää muitakin nimiä. Jotkut sanoo meitä suvakeiksi. Onkohan se niin kuin sujuvauintinen kajakki? Toisten mielestä pelle on anarkisti. Tämän täytyy olla salaviesti eli anagrammi: kitarisan kansa irti, anti rikas! Joidenkin mielestä me ollaan radikaaleja. Kaaleista me kyllä tykätään! Mutta eikös se olekin niin, että rakkaalla lapsella on monta nimeä? Niin mekin tykätään teistä!

Jos ilo ja rakkaus ja värikkyys ovat äärimmäisiä, olemme syyllisiä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s