Hiljaa hiljaa hiivitään me Tampesterin yössä / Silent Night, Clowny Night

Tamperelaisten lauantai-ilta sujui turvallisissa merkeissä pellejen partioidessa pitkin ja poikin ja poikittain pitkin keskustan katuja. Kaupunki oli elokuvallisissa tunnelmissa, joten laulumme ja tanssimme sopivat hienosti illan atmosfääriin.

Saturday night in Tampere was really safe as Loldiers clowns patrolled on the streets of the city center. There was a film festival in town, so our singing and dancing fit really well to the evening’s atmosphere.

Toimme turvaa yöhön korjaamalla kaduilta banaaninkuoria (2), jotta ihmiset, koirat, pellet tai muut kulkijat eivät liukastuisi niihin. Suojateiden ylitykset sujuivat sujuvasti ja turvallisesti pellejen ohjatessa liikennettä.

We brought safety to the night by collecting banana skins (2) from the streets, so that no human, dog or clown would slip on them. Crossing zebra crossings worked out nicely and safely as the clowns were guiding the traffic.

Rakensimme pelleistä pyramiideja, joiden tekoon ei mennyt edes kymmeniäkään vuosia! Niitä voikin varauksetta suositella kaikille kaduilla liikkuville joukoille – Joukoille, Maijoille ja muun nimisille – sekä omaksi että muiden ilahduttamiseksi.

We built pyramids out of clowns, and it didn’t even take decades to finish them! We can without a doubt recommend this activity to all and everyone to make yourselves and others happy.

Moni ilahtuikin läsnäolostamme. Hyväntuuliset kaduilla kulkijat halusivat halata ja ottaa pellieitä matkatelefooneillaan. Saimmepa eräältä ilahtuneelta illanviettäjältä myöskin keksejä!

Many humans were delighted by our presence. Happy streetwalkers wanted to give us hugs and take clownies with their mobile phones. We even got biscuits from a cheerful invidual!

Advertisements