Emme suostu pelkäämään

in English belou!

Maailmalla on tapahtunut tänään niin suruisia asioita, että pellejenkin suupielet kääntyivät ihan alaspäin. Emme silti suostu lopettamaan rakastamista. Emme lopeta ilakointiamme ja hyppelyämme, vaan teemme kaduista jatkossakin värikkäitä. Silloin kun tulee suru, pelko tai viha puseroon, tarvitaan rakkautta kaikkiin sydämiin ❤

Pahat asiat voi pelottaa, mutta niitä vastaan ei saa taistella pahuudella. Eikä kaikki ole pahoja, vaikka joku olisikin. Monet pakenevat tänne näitä ihan samoja pelkoja ja kauhistuksia. Pellet ojentaa tassun kaikille, joilla on suru puserossa ja toivoo rajatonta rakkautta kaikkiin maailmanääriin!

Joku PerusPuolueeton Hirvi Armeijassa ehätti heti huutaen visertämään typeryyksiä sujuvauintisista kajakeista ja uhkuvista ikaroksista, joita tahtoi bommitella. Hirvelle annamme kuulua, että hauku korvasi, kauhu irvokas!

Vihasta syntyy lisää vihaa ja tosi huono keppihevonen. Sellainen keppihevonen hajottaa itse itsensä, eikä sen kanssa leikkiminenkään ole yhtään kivaa. Neuvo siis kaikkia kohtaamiasi vihanlietsontakeppihevosilla ratsastavia oikeanlaisen keppihevosen valmistuksessa. Jyrkkä EI nurrimurri-keppihevosille!


Sometimes world is such a sad place. Horrible things happen and then even clowns are all blubbering. Yet we will not stop loving and sharing love. We will not stop joyful jumping and we will always make streets colorful. When sadness and gloomyness makes our heart odious, all we need is little love in all hearts ❤

Evil things might scare you, but you can’t fight monsters with evil. Not everyone is bad even thought some are. So many unhappy people come here to escape those same fears and horrors. Clowns offer their helping hand for everyone, all over the uni-verse, and wish borderless love to all who have gloomy sadness and grief in their hearts.

Some Land Dump Rot and his companions have tweeteed-yelled some stupidity. For those we just want to say: Mad Plod Turn And Old Trump.

Hatred turns into more hatred and a really poor hobby horse. That kind of hobby horse will just destroy itself and is not fun to play with. So advice and reason everyone who tries to ride with hobby horses made of anger propaganda and tell them how real hobby horse is made. Say NO to grumpy-grummy-hobby-horses!

Advertisements