UKK

Keitä te oikein olette ja paljonko teitä on?

Olemme ihan peritavallisia peruspellejä. Meitä on näkynyt vaihtelevasti nolla (0) viiva (–) sata (100) kerrallaan, mutta klownejahan on ihan loputtomasti! Emme ole galaksin nerokkaimpia numeroniiloja, joten tarkkaa määrää on mahdoton arvioida. Lisäännymme myös eXponentiaalisesti joka kerta kun vihaa ilmenee jossain päin galaXia. Tarpeen vaatiessa hakeudumme yhteen näyttämään, että maailmassa tarvitaan iloa, väriä ja rakkautta eikä synkkyyttä ja ahtaita mieliä.

Mikä teidän taustanne on?

Taustamme on välillä kukallinen tapetti, välillä kaupungin katu, joskus Kaupin hiihtolatu, välillä jotain siltä väliltä tai sitten jotain ihan muuta. Klovnit erottuvat taustastaan useimmiten hyvin. Olemme monenmoisia ja kaikenlaisia pellejä, ja olemme olleet tällaisia aina, sikälimikäli aikakäsityksemme sisältäisi sellaisia mahdollisuuksia kuin aina tai ei koskaan.

Mikä teidän ideologianne on?

Maailma tarvitsee enemmän iloa, väriä, rakkautta, popkornia, karkkia ja hattaroita! Pellet kannattavat kaikenkarvaista kirjavuutta ja kukkahattuilua! Kirjavuutta ei tarvitse pellejoukoissa todistaa kirjallisesti. Pelleilemme intergalaktisen rauhan, lapsenmielisyyden, avosuisuuden ja -mielisyyden sekä värikkäämmän linnunradan ja kirjavampien katujen puolesta. Olemme nuivuuden nurinkääntelijöitä, nyrpeyden nujertajia ja näennäisten naisasianajajain näpäyttäjiä!

Seuraatteko vain Soldiers of Odineita tai oletteko olemassa vain heitä varten?

Kunnia hienosta nimestämme kuuluu osin heille, mutta olemme varmasti maksaneet sen velan jo takaisin yhteisen hauskanpidon merkeissä ❤ ! Olemme olemassa ihmisten ilahduttamista, synkkyyden syrjäyttämistä ja pelon poistamista varten. Pelleille on tarvetta laajalti, koska kaikilla on oikeus kaduilla kirmailuun, iloon ja nauruun.

Voitteko tulla kaupunkiin/tapahtumaan X?

Ehkä olemme siellä jo, sillä pellejä on ihan kaikkialla! Jos kaipaat klovneja omalle paikkakunnallesi tai omaan tapahtumaasi, kenties vastaus on lähempänä kuin luuletkaan – sisälläsi! Kaikissa meissä nimittäin asuu pieni, oikeudenmukaisuutta puolustava pelle, joka pitää vain herättää eloon.

Miksi esiinnytte naamioituneina ja miksi teillä on niin hassut nimet?

Pellellä on pellen naama ja pellen nimi. Ei kai sitä kenenkään toisenkaan naamaa ja nimeä voi lainata? Pellennenä suojelee pahalta. Hassumpi on yleensä hyvempi, joten jos saa valita nimensä, kannattaa valita hassumpi. Klovni on kuka-vaan ja ei-kukaan – kaikki pellet mukaan!

Kuinka pääsen pelleksi?

Pelleksi ei ”päästä” tai haeta, vaan pelleksi herätään. Joidenkin sisäinen klovni vielä nukkuu, mutta nyt niidenkin on korkea aika herätä. Jokainen voi näyttää pelleytensä koko maailmalle! Siihen tarvitaan vain avoin mieli, värikkäät vermeet ja punainen nenä. Samanmielisiä klovnikavereita voi etsiä töräyttelemällä torveen, sihauttamalla someen, puhaltelemalla palloja tai lurauttelemalla lauluja. Pellet voivat ryhmäytyä siellä missä havaitaan tyhmäytymistä ja verkostoitua ilman minkäänlaisia kalaverkkoja tai muita instituutioita! Jos muut paikkakuntasi pellet vielä harmillisesti uinuvat, voit olla avuksi menemällä mukaan muuhun toimintaan hyvien asioiden puolesta. Lopuksi vielä intergalaktinen kutsu kaikille pelleille:

Advertisements